Spriječen veći incident: Bijesni Kostić vrijeđao igrače?
Forum

Nakon otkaza u Željezničaru

Spriječen veći incident: Bijesni Kostić vrijeđao igrače?

Miloš Kostić danas je razriješen dužnosti trenera FK Željezničar. 

Slovenac se u najtrofejnijem bh. klubu zadržao svega tri mjeseca, a nakon što je dobio otkaz došao je na Grbavicu kako bi se oprostio sa svojim sada već bivšim izabranicima. 

Ipak, malo je nedostajalo da 'oprostajni govor' preraste u veći incident. Kostić je, prema riječima očevidaca, navodno u vidno alkoholiziranom stanju održao govor o tome kako su ga igrači iznevjerili, kako nisu davali svoj maksimum na utakmicama, niti ispunjavali ono što su se dogovarali.

Navodno su pale i teške riječi, međutim situacija se veoma brzo smirila zahvaljujući klupskom komesaru za bezbjednost Dini Pekiću koji je Kostića udaljio sa pomoćnog terena i uveo u automobil s kojim je napustio stadion. 

Na treningu je također bilo prisutno i nekoliko navijača koji su se ponašali sasvim korektno i nisu ulazili u sukobe. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi