Srbija u Kalesiji pobijedila BiH

Prijateljski meč

Srbija u Kalesiji pobijedila BiH

M. Šljivak

Pionirska reprezentacija Bosne i Hercegovine, igrači do 15 godina, poražena je danas u Kalesiji od vršnjaka iz Srbije rezultatom 1:0.

Gosti su već u prvoj minuti stigli do pobjedničkog gola. Mladi fudbaler  Crvene zvezde Bogdan Jočić pogodio je za prednost gostiju od 1:0.

Prilika je u nastavku bilo s obje strane. Međutim, rezultat se nije mijenjao, te je do kraja ostalo 1:0 za Srbiju.

Prijateljski meč U-15:

BiH - Srbija 0:1 (Jočić 1')

Bosna i Hercegovina: Belmin Dizdarević, Andrej Đokanović, Stefan Rankić, Dino Islamović, Dejan Matković, David Rukavina, Ivor Krešić, Kenan Cacan, Nemanja Nikolić, Mate Čolak, Dal Varešanvić.

Igrali su još: Haris Brkić, Adin Mujanović, Armin Šarić, Mirza Avdičević, Aleksa Radić, Amer Spahić, Ali Panjeta, Dean Peco.

Selektor: Zoran Erbez.

Srbija: Nikola Četković, Luka Mikić, Mateja Dukić, Ivan Ilić, Strahinja Eraković, Milutin Vladisavljević, Danilo Mitrović, Veljko Đorđević, Ivan Tejić, Vukašin Jovković, Bogdan Jočić.

Igrali su još: Petar Čučak, Bojan Balaš, Martin Novaković, Luka Velikić, Nikola Ćorić, Ivan Čorković, Ilija Stojančić.

Selektor: Vladimir Ješić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi