Srđan Bajić novi trener Drine

Do kraja sezone

Srđan Bajić novi trener Drine

U prostorijama Fudbalskog kluba Drina danas je promoviran novi šef stručnog štaba.

Na kormilu zvorničkog premijerligaša u narednom periodu bit će Srđan Bajić, koji je u svom obraćanju medijima izrazio nadu da će do kraja prvenstva svi biti u funkciji kluba.

"Ne bih držao neke velike govore na početku mog bitisanja ovdje u Drini, više volim da radim na terenu ali eto radi nekog običaja reći ću par rečenica. U nastavku sezone očekuje nas izuzetno težak posao, odnosno zadatak. Drina trenutno ima 18 bodova i kad se pogleda tabela nije puno ali nije ni malo, međutim, poznavajući prilike u ovoj našoj ligi ja očekujem izuzetno težak zadatak. Kada ovo govorim ne bježim od odgovornosti, čak naprotiv, želim da se uhvatim u koštac sa problemima. Nadam se da ću biti izuzetno zadovoljan kada se 30. juna ovdje ponovo nađemo i kažemo da smo ostvarili zacrtani cilj", kazao je Srđan Bajić, koji je potom dodao:

"Isto tako očekujem i podršku navijača, kao i vas novinara, bilo bi fino da i naredne godine Zvornik gleda premijerligaša", istakao je Bajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bajić je sa Drinom potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produženja saradnje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.