Sredojević: Bila je to jedna borbena utakmica

Trener Borca o prvim utiscima nakon meča sa Rudarom

Sredojević: Bila je to jedna borbena utakmica

D. Vejo

Fudbaleri Borca vratili su se na pravi kolosjek. Jučer su u okviru 26. kola Premijer lige BiH na gostovanju u Prijedoru bili bolji od tamošnjeg Rudara (0:1) čime su preuzeli 11. mjesto na tabeli a Olimpic gurnuli ljestvicu niže.

Zlata vrijedan gol postigao je vezni igrač Velikana iz Platonove, Uglješa Radinović u 11. minuiti meča nakon kornera. A o prvim utiscima poslije utakmice, pričao je strateg crveno-plavih.

"Jučerašnja utakmica bila je izuzetno teška kako zbog pritiska gdje nam je imperativ bila pobjeda tako i zbog protivnika koji je igrao dobar fudbal na svom terenu. Bila je to borbena, ratnička utakmica u kojoj smo mi bili bolji i zasluženo smo pobjedili. I nakon što smo postigli pogodak imali smo nekoliko šansi da dupliramo prednost, ali ostalo je 1:0", rekao je za SportSport.ba šef stručnog štaba Borca, Borče Sredojević.

Naredni meč i priliku za nove bodove fudbaleri Borca će imati predstojećeg vikenda, kada im na Gradski stadion u Banja Luku dolazi ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi