Sredojević sve bliži trećem mandatu na klupi Kozare

Pregovori u podmukloj fazi

Sredojević sve bliži trećem mandatu na klupi Kozare

D. Vejo

Na upražnjenju klupu Kozare iz Gradiške sve je izglednije da će sjesti iskusni stručnjak Borče Sredojević.

Navodno, čelnici tima iz grada na Savi u podmakloj su fazi pregovora sa Sredojevićem, kojem se po svemu sudeći bliži novi posao.

Trenersku rehabilitaciju, Sredojević će imati pred svojim sugrađanima, imajući u vidu da je rođeni Gradiščanac koji je u dva navrata do sada sa klupe vodio crveno-bijele. Prvi put je to bilo u periodu od 1993. do 1995, dok je drugi mandat imao od 2003. do 2004. godine.

Dakle, treći je na pomolu.

Posljednji trenerski angažman, Sredojević je imao prošle godine kada je sjedio na klupi Borca iz Banja Luke, s kojim nije uspio obezbjediti opstanak u elitnom društvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi