Stadion novog prvoligaša u novom ruhu

Stadion novog prvoligaša u novom ruhu

NK Metalleghe BSI iz Jajca, koji je prošle sezone izborio plasman u 1.ligu FBiH, morat će poraditi na infrastrukturi svog stadiona.

Uprava kluba iz Jajca je već uveliko počela pripreme sa svojom ekipom, nekoliko pojačanja je već došlo, a red je došao i na rekonstrukciju stadiona "Mračaj". 

Prije nekoliko dana na sastanku uprave kluba i Općinskog načelnika odlučeno je da će Općina Jajce finansirati rekonstrukciju stadiona.

Tokom rekonstrukcije će biti odrađeno: potpuna rekonstrukcija svlačionica i ureda, postavljanje stolica na tribine, te dodatno "ušminkavanje" stadiona.

Svi radovi bi trebali biti gotovi do početka sezone, a većinu radova će izvoditi firme iz Jajca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti