Stadion u Gabeli dobio zeleno svjetlo za Premijer ligu

Ambiciozni čelnici GOŠK-a zadovoljni

Stadion u Gabeli dobio zeleno svjetlo za Premijer ligu

S. Mlaćo

Komisija za prijem stadion N/FS BiH danas je obišla stadion "Perica Pavlović" u Gabeli, te dala zeleno svjetlo da GOŠK već u drugom kolu svoju prvu domaću utakmicu u novoj sezoni Premijer lige BiH igra na svom stadionu.

U Gabeli još uvijek traje natkrivanje tribine, uređuju se svlačionice, a nedavno je postavljen i display semafor, te je stadion za kratko vrijeme poprimio potpuno drugačiji oblik, puno ljepši i moderniji u odnosu na ranije sezone.

Svakako najzaslužnija osoba za to jeste predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić koji sa radnicima zaduženima za same radove 24 sata boravi na stadionu, a sve kako bi GOŠK novu sezonu igrao pred svojim navijačima.

"Ljudi iz komisije Saveza bili su oduševljeni i to je nama najveća nagrada. Posnosni smo na ono što smo do sada napravili, tu će biti još noviteta i sigurno da ćemo se vrlo brzo moći pohvaliti našim stadionom", kazao je Ilić za SportSport.ba

Članovi komisije Saveza imali su šta vidjeti danas u Gabeli, te je GOŠK postao pravi primjer kako jedan mali klub vrijednim radom može napraviti veliki iskorak, te definitivno biti i primjer ostalim klubovima u našoj zemlji, ali i regionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da će to prepoznati i navijači tima iz Gabele, te pružiti svojim ljubimcima podršku u 2. kolu protiv banjalučkog Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi