Stadion u Kaknju spreman za meč Mladosti i Sarajeva
Foto: Mladost Doboj Kakanj

Meč polufinala Kupa će biti odigran

Stadion u Kaknju spreman za meč Mladosti i Sarajeva

M. Šljivak

Stadion Mladosti u Doboju kod Kaknja, spremno će dočekati revanš utakmicu polufinala Kupa BiH.

Za razliku od glavnog grada BiH Sarajeva, gdje će vremenske nepogode vjerovatno odgoditi utakmicu Željezničara i Širokog, meč u Doboj Kaknju će se odigrati.

Snježne padavine su zaobišle Kakanja, a kiša koja je padala juče nije stvorila probleme domaćinu, tako da će susret biti odigran u planiranom terminu. 

Iz Mladosti su se i pored problema koje je stvorila kiša dobro potrudili da što bolje spreme teren pred ovaj susret i iako su vremensi uslovi loši problema ne bi trebalo biti i fudbaleri Mladosti i Sarajeva će danas odlučiti putnika u finale Kupa BiH.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Meč se igra s početkom od 16 sati i 30 minuta, a u prvom meču odigranom na Koševu prije sedam dana, rezultat je glasio 1:1.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi