Stadion u N. Travniku spreman za Prvu ligu Federacije

Radovi pri kraju

Stadion u N. Travniku spreman za Prvu ligu Federacije

S. Mlaćo

Iako im u ligi ne cvjetaju ruže što pokazuje i jučerašnji poraz  od GOŠK-a iz Gabele sa 4:1, čelnici NK Novi Travnik ne odustaju od želje da u narednim utakmicama svoje domaće utakmice igraju na svom stadionu. 

Prvi dio sezone Novotravničani su igrali u Travniku na Piroti, a jučerašnji duel protiv Gabeljana na stadionu Jaklić u Bugojnu. 

Do tada se vrijedno radi na Gradskom stadionu u Novom Travniku, a u toku je i postavljanje stolica. U narednom kolu izabranici Salima Durakovića će u goste Travniku, a zatim ugostiti Jedinstvo iz Bihaća.

Navijači kluba se nadaju da će se to desiti na Gradskom stadionu u Novom Travniku uz dobro ispunjene tribine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi