Plavi u Antaliji

Stanić: Ekipa je dosta kvalitetnija nego ranije

E. Škorić

Srđan Stanić se ove zime vratio na Grbavicu, u klub u kojem je odigrao najveći broj utakmica u karijeri.

Stanić se u Međugorju, zajedno s Mirsolavom Stevanovićem, priključio pripremama Želje. S Plavima je trenirao i u Sarajevu, a sada u Antaliji.

"Sretan sam. Željo je moj klub i uvijek se ovdje volim vratiti. Ekipa me dobro prihvatila, mnoge saigrače i ljude u klubu znam, pa sam se lako snašao", rekao je Stanić, osvrnuvši se na pripreme u Turskoj.

"Znao sam da nas ovdje čekaju idealni uvjeti za rad. Tereni su fantastični i to će nam doista pomoći u pripremanju".

Dosta novih igrača, velika konkurencija, a Stanić očekuje da zaigra u prvoj postavi.

"Ekipa je dosta kvalitetnija nego ranije. Stručni štab i ljudi zaduženi za dovođenje novih igrača odradili su veliki posao. Što se mene tiče, ne bih dolazio u klub da ne mislim da ne mogu igrati u prvoj postavi".

Željo će pokušati da izbori Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šesti smo na tabeli, idemo utakmicu po utakmicu i ako nam se šansa ukaže, uradićemo sve da ostvarimo naše ciljeve".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi