Stanišić: Do kraja ćemo se boriti dostojanstveno

Predsjednik Zvijezde 09 nakon poraza

Stanišić: Do kraja ćemo se boriti dostojanstveno

D. Vejo

Fudbaleri Zvijezde 09 pretrpjeli su juče težak poraz na gostovanju u Doboju kod tamošnje Sloge (4:1).

Ovo je bio treći poraz Bijeljinaca u play-offu, dok su još zabilježili dvije pobjede i jedan remi. Prvi čovjek kluba, istakao je da su igrači dali sve od sebe, te da će njegov tim kraj šampionata dočekati onako kako dolikuje.

"Mi smo znali šta nas ćeka u Doboju. Sloga je jedan kvalitetan tim. To su pokazali i na terenu. Igrali su dosta dobro u prvom poluvremenu, dok smo mi pokušavali da nešto više učinimo u drugom, ali nije išlo. Naši fudbaleri iako su poraženi nisu razočarali, jer su dali svoj maksimum. Do kraja prvenstva, odigraćemo dostojanstveno", poručio je predsjednik Zvijezde 09, Boris Stanišić.

U narednom kolu koje se igra već u subotu, Zvijezda 09 će na svom terenu u Etno selu Stanišići dočekati ekipu Sutjeske iz Foče.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi