Starčević: Metalleghe će biti silno motivisan protiv nas

Trener Krupe uoči 13. kola Premijer lige BiH

Starčević: Metalleghe će biti silno motivisan protiv nas

Krupa iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije. 

Nakon 12 odigranih kola ekipa iz Banjaluke zauzima visoku drugu poziciju. Debitant u Premijer ligi BiH prijatno je iznenadio sve ljubitelje fudbala, ali i dalje čvrsto stoji na nogama.

"Metalleghe se nalazi u rezultatskoj krizi, ali se ipak radi o kvalitetnoj ekipi. To pokazuje i njihova pobjeda nad Sarajevom, ali i dobra partija protiv Želje. Sigurno da će imati veliki motiv protiv nas i da će pokušati da dođu do cijelog plijena. Mi ćemo nastojati da održimo nivo igre iz prethodnih utakmica i zadržimo se na drugom mjestu. Za nas je bitna svaka utakmica i sa takvim pristupom se spremamo za bilo kog protivnika", izjavio je za SportSport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe.

Riječi hvale za protivnika imao je i veznjak Banjalučana Miljan Ljubenović.

"Dolazi nam ekipa Metalleghea koja je ove sezone kao i mi debitant u Premijer ligi. Imaju jako dobre pojedince i sigurno da ne zaslužuju mjesto na kojem se nalaze. Mi ćemo sa njima igrati kao i na početku sezone, strpljivo i mirno. Čekaćemo pravu šansu da damo gol i ostvarimo pobjedu kao i na početku sezone. Mislim da nam je ovo šansa da potvrdimo naše sjajne partije i ostanemo u vrhu, te tako izborimo mjesto koje vodi u play-off", rekao je Ljubenović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret 13. kola Premijer lige BiH između Krupe i Metalleghea na rasporedu je u subotu (15h) u Banjaluci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi