Starčević: Nadamo se pozitivnom rezultatu i dobroj atmosferi

Trener Krupe

Starčević: Nadamo se pozitivnom rezultatu i dobroj atmosferi

Fudbaleri Krupe se nalaze u odličnoj formi, što između ostalog potvrđuje i druga pozicija na tabeli Premijer lige BiH.

Sa četiri vezane pobjede Banjalučani su se udobno smjestili u gornji dio tabele i sa velikim optimizmom spremaju se za naredne ispite.

Već za vikend očekuje ih derbi u Bijeljini protiv ekipe Radnika, koja u zadnje vrijeme igra na visokom nivou.

"Ponosni na dosadašnje rezultate, putujemo u Bijeljinu na duel sa Radnikom. Puni smo optimizma i pozitivne energije i svakako da očekujemo kvalitetnu utakmicu. Međutim, ne zalećemo se jer smo svjesni da nećemo imati ni malo lak zadatak. Radnik je imao dosta problema kod kuće, ali u zadnje vrijeme su popravili igru i dosta su efikasniji. To pokazuje i njihove visoka pobjeda od 5:1 protiv Kaknja u Kupu", izjavio je naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

"Nadamo se da će biti dobra posjeta i da će derbi proći u najboljem redu. Ponovo ćemo biti znatno oslabljenji. Za ovaj meč ne mogu da računam na Koljića, Perića, Sadikovića, Nikolića, Ilića, Malinovića i Damjanovića. Sa druge strane, na teren bi uskoro trebao da se vrati Milanović", dodao je banjalučki strateg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Radnika i Krupe na rasporedu je u subotu od 14.30 časova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi