Starčević: Ne smije nam se ponoviti meč sa Travnikom

Strateg Krupe pred žrijeb osmine finala Kupa RS

Starčević: Ne smije nam se ponoviti meč sa Travnikom

D. Vejo

Novopečeni premijerligaš pod dirigentskom palicom Slobodana Starčevića ekipa Krupe, bilježi sjajne rezultate u svojoj historijskoj sezoni za klub.

Iako su ispali iz Kupa BiH, nakon što ih je na domaćem terenu iznenadio Travnik, banjalučki tim okreće se novom izazovu. Sada slijedi Kup Republike Srpske, a do žrijeba i narednog protivnika dijeli ih svega jedan dan.

Svoje viđenja svega za SportSport.ba je dao šef struke banjalučkog kluba Slobodan Starčević. 

"Sa velikim nestrpljenjem iščekujemo žrijeb, jer želimo kroz tu utakmicu, ne samo da prođemo dalje u Kupu Republike Srpske, nego i uđemo među osam najboljih ekipa. Želimo da kroz kvalitetnu utakmicu, napravimo dobru pripremu za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH. Teško je sada reći koja bi to ekipa bila najpoželjnija za protivnika, ali s kim god nas žrijeb spoji mi ulazimo maksimalno ozbiljno u utakmicu, kako nam se ne bi ponovila utakmica iz prvog kola Kupa BiH", kazao je za SportSport.ba trener Krupe, Slobodan Starčević.

Naredi protivnik Krupi, biti će poznat u petak nakon 12 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi