Trener Krupe potpuno jasan

Starčević odgovorio na transfer spekulacije

Slobodan Starčević sa dosta uspjeha predvodi ekipu Krupe. 45-godišnji strateg uspio je za kratko vrijeme da posloži sve karte u igračkom kadru i da uz pomoć saradnika, ali i Uprave, pogura ekipu u najelitnije bh. takmičenje. 

Mnogi su smatrali da je to krajnji domet Banjalučana, međutim, pod dirigentskom palicom Starčeviča Krupa je prijatno iznenadila fudbalsku javnost u BiH.

Starčević je svojim dostignućima stekao dobru reputaciju u bh. fudbalu, ali i postao predmet raznih spekulacija. Jedna od njih se prije nekoliko dana pojavila u domaćim medijima, a tiče se njegovog navodnog transfera u ekipu Sarajeva. Na sve to trener Krupe imao je jasan odgovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja bih volio da je to ideja da se ovaj črvrsti kolektiv destabilizuje i mislim da je ta činjenica samo nas ojačala. Sama spekulacija godi, ali to je bio test za nas, koji smo mi odlično apsolvirali. Poslije svega smo još više posvećeniji klubu i sa još više želje ćemo ući u naredne utakmice. Samo sa takvim pristupom možemo se suprostaviti Željezničaru i Zrinjskom, sa kojima igramo nakon duela sa Slobodom", rekao je trener Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije