Starčević: Ovo je najveći rezultat u historiji Krupe

Trener Krupe sretan zbog boda

Starčević: Ovo je najveći rezultat u historiji Krupe

E. Škorić

Krupa je pomsrila račune velikanu na Koševu i osvojila je bod protiv Sarajeva, pa je trener Krupljana Slobodan Starčević bio jako euforičan nakon meča.

Starčević je u razgovoru za Arenu Sport kazao da je ovo najveći rezultat u historiji Krupe.

"Ovo je najveći rezultat u historiji Krupe, ovo je kao da smo pobijedili Sarajevo", rekao je sretni Slobodan Starčević nakon meča, pa je prokomentarisao duel sa Zrinjskim u narednom kolu.

"Htjeli smo da igramo Ligu za prvaka i da kroz takve kvalitetne utakmice naši momci stiču iskustvo i da bi postali spremni za inostrano tržište. To je neki naš plan za ovu godinu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, današnji susret završen je rezultatom 1:1. Poveli su domaći golom Ahmetovića iz penala, ali je ubrzo Krupa golom Koljića došla do boda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi