Banjalučani nastavili sa odličnim igrama

Starčević: Ponosni smo na dosadašnje rezultate

Minimalnu pobjedu zabilježila je danas Krupa protiv Širokog u 17. kolu Premijer lige BiH. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Nikola Dujaković u 39. minutu nakon sjajne asistencije Elvira Koljića.

Trener domaćih Slobodan Starčević istakao je nakon meča da je zadovoljan igrom svog tima i posebno pohvalio strijelca jedinog pogotka.

"Znali smo da nas očekuje jedna kvalitetna i organizovana ekipa. Imali smo određene probleme u prvom poluvremenu, najviše nakon prekida, ali smo uspjeli u tom periodu da dođemo do vodstva nakon kvalitetne kontre. Gosti su se žalili na igranje rukom, međutim, mi iz ovog ugla ne možemo tvrditi šta se zapravo desilo. Drago mi je da je današnju utakmicu odlučio Nikola Dujaković, igrač koji vrijedno trenira i koji je u prethodnom periodu imao zapažene igre. Ovo je za njega sigurno velika stimulacija za dalji rad. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili", rekao je strateg Krupe Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sa ovim trijumfom pozicionirali smo se na drugu poziciju zajedno sa ekipom Radnika, što je veliki uspjeh. Ponosni smo i sada u sjajnoj atmoferi idemo pred Slobodu te se nadam da ćemo ostati neporaženi i kao takvi okončati prvi dio sezone", dodao je Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi