Starčević: Protiv Čelika želimo popraviti efikasnost

Trener Krupe

Starčević: Protiv Čelika želimo popraviti efikasnost

U prostorijama FK Krupa danas je održana konferencija za medije pred nadolazeću utakmicu.

Ovog vikenda Krupa će na svom terenu ugostiti Čelik, a svoja očekivanja uoči susreta iznijeli su trener Slobodan Starčević i napadač Nusmir Fajić. 

 “Nakon odigrana četiri kola možemo biti prilično zadovoljni kako igramo, kako stvaramo šanse, ali isto tako nezadovoljni sa realizacijom i efikasnošću i ta efikasnost nas je dovela u mali nezavidan položaj na tabeli. Deseto mjesto nije ono što smo očekivali na početku sezone, tako da ćemo mi pokušati kroz ovu utakmicu da popravimo efikasnost, odnosno da prvo zadržimo nivo igre koji smo imali u prethodnom periodu", kazao je Starčević, dodavši: 

"Želimo što prije doći u sredinu tabele i pred nastavak sezone da s lakšim pretpostavkama idemo ka tom opstanku, a to je plasman u Ligu za prvaka." 

Riječ je dobio i Nusmir Fajić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

”Ja ispred igrača mogu da obećam da ćemo dati svih 100% od sebe. Iako je vrijeme teško, radili smo naporno i spremno dočekujemo utakmicu. U nekim prethodnim utakmicama nismo imali sreće, no nadam se da će sutra sve raditi i uz angažman svih igrača da ćemo doći do tri boda.”

Utakmica između Krupe i Čelika na rasporedu je u subotu sa početkom u 17:00 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi