Starčević: Zadovoljan sam uprkos porazu

Strateg Krupe nakon poraza

Starčević: Zadovoljan sam uprkos porazu

D. Vejo

Fudbaleri Krupe poraženi su juče u prvoj kontrolnoj utakmici na Zlatiboru, a u sklopu priprema za nadolazeću sezonu Premijer lige BiH, od ekipe Mačve rezultatom 1:0.

Imali su Banjalučani više od igre, ali ovoga puta sreća nije bila saveznik premijerligaša. U nekoliko navrata, Koljić se našao oči u oči sa protivničkim golmanom, koji je bio na visini zadatka.

Šef struke banjalučkog sastava ističe da ostaje žal za propuštenim prilikama, te dodaje da nema šta zamjeriti svojim igračima.

"Prvo poluvrijeme odigrali smo veoma dobro, međutim nismo uspjeli postići izjednačujući gol. Nakon pauze, ponovo smo pritiskali protivnika koji se povukao i konstantno branio. Naš mladi tim koji je istrčao na teren u drugom dijelu, strpljivo je čekao šansu da zaprijeti po gol Mačve, ali nije išlo. Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan prikazanom igrom na terenu", kazao je strateg Krupe, Slobodan Starčević.

Za narednog protivnika, Krupa će imati ekipu beogradskog Rada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije