Starčević: Zadovoljni smo rezultatom

Trener Krupe nakon trijumfa

Starčević: Zadovoljni smo rezultatom

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici danas su odradili veliki posao, savladavši u test meču ekipu Rada iz Beograda rezultatom 1:0.

Strateg banjalučkog sastava ističe da je zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika te dodaje da ima mjesta za napredak.

"U prvih 36 minuta utakmice, igrali smo veoma dobro kako u odbrani tako i napadu. Nakon toga smo doživjeli blagi pad, te nismo igrali onako kako mi to znamo. Međutim, možemo biti zadovoljni rezultatom. Bitno je da pobjeđujemo, kako bismo napore koji su dosta veliki, lakše podnosili", rekao je nakon susreta sa Radom trener Krupe, Slobodan Starčević.

O uslovima na Zlatiboru, šef struke Krupe ima samo riječi hvale.

"Uslovi na Zlatiboru su veoma dobri. Organizacija je na velikom nivou. Smještaj i ishrana sve je na jednom velikom nivou. Prije svega, ispred sebe imamo dostva kvalitetne protivnika poptu srbijanskih, crnogorskih i rumunskih timova", dodaje Starčević.

Prostora za odmor previše nema, jer Banjalučane već sutra očekuje utakmica sa Spartakom.

"Planirali smo da drugi dio ekipe ima veću minutažu. Nadam se da ćemo sretni i zadovoljni završiti prvi ciklus priprema", zaključuje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije