Starčević: Zaslužili smo titulu

Trener Krupe nakon plasmana u Premijer ligu

Starčević: Zaslužili smo titulu

Banjalučka Krupa i matematički je obezbijedila titulu prvaka Prve lige RS.

Izabranici Slobodana Starčevića juče su bili više nego ubjedljivi protiv ekipe Mladosti, te su kao gosti slavili sa 5:1.

Fudbaleri Krupe sada imaju nedostižnih 13 bodova prednosti u odnosu na tim iz Velike Obarske, a do kraja prvenstva ostalo je da se odigraju još tri kola.

"Nismo poklekli kada smo primili gol u ranoj fazi susreta. Naprotiv, moji igrači pokazali su psihičku stabilnost i u veoma kratkom periodu uspjeli su poravnaju rezultat. U drugom poluvremenu smo zagospodarili terenom i odličnom igrom došli smo do više nego ubjedljive pobjede", izjavio je za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Iza nas je veoma uspješna sezona. Ovo je kruna višegodišnjeg sistematičnog rada Uprave, stučnog štaba i igrača. Plasman u Premijer ligu BiH je nagrada za sav uložen trud", dodao je Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi