Starčević: Znamo da neće biti lako protiv Radnika
Foto: FK Krupa

Trener FK Krupa

Starčević: Znamo da neće biti lako protiv Radnika

Krupa nakon neugodnog poraza od Širokog Brijega dočekuje Radnik iz Bijeljine u 12. kolu BHT Premijer lige BiH. 

Pred nadolazeći susret u prostorijama FK Krupa je održana konferencija za medije na kojoj su se ispred kluba prisutnim novinarima obratili šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Elvir Koljić. 

"Mislim da smo izašli iz krize nakon poraza od Širokog Brijega. Pomalo nam se kao imperativ pojavljuje pobjeda, ali smo svjesni da ispred sebe imamo kvalitetnog protivnika koji zna da igra na rezultat, i to je pokazao u utakmici protiv Viteza. Svjesni smo svih ovih izazova koje će donijeti naredno kolo, ali mislim da ćemo ponoviti igru iz prethodnog perioda kada smo pobjeđivali i bolje protivnike od Radnika i vratiti se na pobjednički kolosijek", kazao je Starčević. 

Nakon Starčevića riječ je dobio Koljić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjesni smo da je Radnik dobra ekipa i da nas čeka teška utakmica, Nadam se da ćemo ponoviti igru iz utakmica u kojima smo pobjeđivali i da možemo odigrati dobru utakmicu i doći do pobjede", kazao je Kaljić. 

Utakmica između Krupe i Radnika igra su u subotu 21.10.2017. sa početkom u 15:00 sati na stadionu u Krupi na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi