Starčević: Znamo sve snage i slabosti Mladosti

Trener FK Krupa

Starčević: Znamo sve snage i slabosti Mladosti

Krupa u okviru 7. kola BHT Premijer lige u nedjelju dočekuje ekipu Mladost Doboj – Kakanj.

Tim povodom na današnjoj konferenciji za novinare obratili su se šef stručnog štaba Slobodan Starčević i igrač Nikola Dujaković.

“Nakon reprezentativne pauze i jednog malog ciklusa prije kažem odmora nego priprema, dočekujemo jednu veoma nezgodnu ekipu Mladosti iz Doboj-Kaknja. Znamo sve njihove snage i slabosti, pokušavamo da se kroz ovaj period maksimalno dobro pripremimo i pokušamo da još jednom pobjedom se učvrstimo na sredini tabele. Osim Redžića koji je povrijeđen, svi igrači su u kadru i raspoloženi za odigravanje jedne kvalitetne utakmice i da pobjedom obradujemo naše navijače", kazao je Starčević. 

Mladi prvotimac Krupe Nikola Dujaković je također optimističan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 “Očekuje nas jedna veoma zahtjevna i teška utakmica, u goste nam dolazi veoma kvalitetna ekipa što i njihovi rezultati pokazuju. Mislim da uz maksmilano zalaganje svih igrača možemo nastaviti seriju dobrih rezultata i da se učvrstimo na sredini tabele, što nam je i cilj”.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi