Start Pandže: Žuti ili crveni?

Je li Valjić ispravno postupio?

Start Pandže: Žuti ili crveni?

E. Škorić

Nogometaši Širokog Brijega i Sarajeva remizirali su rezultatom 2:2 na Pecari u susretu 10. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U fantastičnom susretu viđeno je dosta prilika, četiri pogotka, ali i jedan crveni karton, kojeg je zaradio gostujući nogometaš Saša Balić.

Međutim, ostaje sporna situacija kada je Boris Pandža, stoper Širokog, laktom udario Nermina Crnkića, čime je spriječio kontru, ali i doslovno izbacio Crnkića izvan terena.

Klupa Sarajeva tražila je isključenje Pandže, no Ognjen Valjić dosudio je samo žuti karton iskusnom stoperu, iako je bio oštar start i bez lopte. 

Da li je za ovaj start nekadašnji reprezentativac naše zemlje trebao dobiti crveni karton, procijenite sami.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


Pandza udara Crnkica | Siroki Brijeg 2:2 Sarajevo by goals-highlights1

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi