Stativa spasila Rudar nakon sjajnog udarca Benke

Sarajevo moglo do preokreta

Stativa spasila Rudar nakon sjajnog udarca Benke

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju na gostovanju protiv Radnika iz Prijedora u okviru 21. kola Premijer lige BiH.

Ekipa Sarajeva do vodstva je mogla u 40. minuti utakmice, ali je penal Duljevića zaustavio golman domaćih. Samo minutu kasnije Rudar je poveo, a strijelac je bio Borazer.

Ipak, na početku drugog dijela u igru je ušao Leon Benko koji je već u prvom kontaktu s loptom izjednačio na 1:1. Isti igrač imao je sjajnu priliku u 83. minuti utakmice. Benko je sjajno šutira, Kozić je odbrano, a lopta je na kraju pogodila stativu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


Benko zatresao stativu by redakcija1
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi