Stefan Udovičić na posudbi u Radničkom

Dolazi iz Olimpika

Stefan Udovičić na posudbi u Radničkom

S. Mlaćo

Nogometaši Radničkog iz Lukavca vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

Lukavčani su poraženi od Bratstva u prijateljskom susretu sa 2:1, a trenutno se nekoliko igrača nalazi na probnom radu. 

"Pokušavamo od većine igrača iz prošle polusezone stvoriti ratnički duh uz mnogo trke, te disciplinu u igri i na taj način nadoknaditi manjak individualnog kvaliteta. Za sada to ne izgleda loše", kazao je za SportSport.ba Miljenko Bošnjaković, šef stručnog štaba FK Radnički. 

Danas je Lukavčane pojačao dojučerašnji član Olimpika Stefan Udovičić (25) koji dolazi na posudbu do kraja sezone. Udovičić je za Olimpik u prvom dijelu sezone upisao pet nastupa u ligi, te jedan u kup takmičenju, a nastupao je još za Bratstvo, Novi Travnik, OFK Gradina, Leotar, Radnik, Čukarički...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi