Stigao Spahić, čekaju se Džeko i Štilić
Foto: EPA

Bh. tim uskoro kompletan

Stigao Spahić, čekaju se Džeko i Štilić

M. Šljivak

Reprezentativci Bosne i Hercegovine okupljaju se u Zenici pred važne duele kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Velsa i Kipra.

Selektor Mehmed Baždarević će do večeras na raspolaganju imati sve pozvane fudbalera. Nekadašnji kapiten naše selekcije Emir Spahić stigao je na okupljanje, a očekuju se još dvojica fudbalera.

Do kraja večeri u trening-centar NSBiH u Zenici, trebali bi se javiti Edin Džeko i Semir Štilić, čiji se dolazak još očekuje.

Njihovim dolaskom biće kompletiran sastav naše selekcije, ali veliki problem predstavlja činjenica da Džeko vjerovatno neće moći igrati u odlučujućim utakmicama naše selekcije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napadač Rome je povrijeđen, te će selektor Baždarević na Vels i Kipar morati krenuti bez kapitena i najboljeg strijelca naše selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije