Stigli certifikati iz Kazahstana za Jusića i Karića

Dobre vijesti za ekipu s Bilinog polja

Stigli certifikati iz Kazahstana za Jusića i Karića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika naredne subote gostuju u Vitezu u okviru prvog kola nastavka Premijer lige BiH. Zeničani su prema rezultatima iz pripremnih utakmica u dobroj formi, a da li će nastaviti sa takvim igrama i u prvenstvu, pokazat će vrijeme.

Danas je za trenera Borisa Pavića došla jedna dobra vijest, a koja se tiče igračkog kadra. Naime, administracija kluba je uspjela u namjeri da stignu certifikati iz Kazahstana za dvojicu igrača, Emira Jusića i Mahira Karića, koji su prošlu polusezonu igrali u ovoj zemlji.

Emir Jusić je stub odbrane Zeničana, te je sigurno treneru crno-crvenih sada mnogo laške pripremati se za prvu utakmicu nastavka prvenstva.

Mahir Karić je dobio crveni karton u Kazahstanu, te je neizvjestan njegov nastup protiv Viteza, budući da je odradio dvije od tri utakmice kazne, koliko je dobio.

Ostali igrači osim kartoniranog Dženana Burekovića i od ranije povrijeđenih Ahmeda Džafića i Fenana Salčinovića su na dispoziciji stručnom štabu za utakmicu u Vitezu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.