Povratnik u reprezentaciju

Štilić: Neopisiv je osjećaj vratiti se u reprezentaciju

Semir Štilić je nakon dugo vremena ponovo obukao dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, u koji se vratio nakon nekoliko godina izbivanja.

Bivši fudbaler Željezničara, Lecha, Karpatyja i Gaziantepsporta bio je zadovoljan rezultatom prijateljskog susreta s Austrijancima.

"Neopisiv je osjećaj vratiti se u reprezentativni dres. Mislim da možemo biti zadovoljni. Igrali smo dobro, bili smo blizu pobjede ali je i 1:1 za nas pozitivan rezultat", rekao je Štilić i optimistično dodao:

"Nadam se da će nam ove dvije utakmice biti prekretnica u ovim kvalifikacijama. Cilj nam je da nastavimo sa dobrim rezultatima i da se, ako Bog da, plasiramo na Evropsko prvenstvo"

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.