Štilić: Piše se svašta, ali zna se šta je moj prioritet

Ima nekoliko ponuda

Štilić: Piše se svašta, ali zna se šta je moj prioritet

Bh. internacionalac Semir Štilić u narednim danima bi trebao okončati potragu za novom sredinom. 

Nekadašnji fudbaler Željezničara je trenutno bez angažmana i sve češće se povezuje sa različitim klubovima. Za sada je nepoznanica gdje će zapravo nastaviti svoju karijeru, iako je jasno da je njegov prioritet povratak u Poljsku.

"Piše se o raznim ponudama, ali ja mogu potvrditi da sam primio samo nekoliko. Imena klubova ne smijem otkrivati. Međutim, ne krijem da je moj prioritet da se vratim u Poljsku. Poznajem dobro tu zemlju, kao i jezik, tako da sam tu kao kod kuće", kazao je Štilić za poljske medije. 

Štilić smatra da mu neće predstavljati problem to što je pauzirao u posljednjih nekoliko mjeseci.

"Cilj mi je da što prije pronađem klub, mislim da će to biti završeno vrlo brzo. U proteklom periodu sam održavao formu kako bi u novi klub došao spreman i nisam zaboravio igrati fudbal. Podsjetit ću da sam i u Wislu došao nakon sedam mjeseci pauze, pa postao najbolji", istakao je Štilić. 

Igrajući u poljskom prvenstvu Štilić je ostavio veliki trag i jedan je od najboljih stranaca koji su ikada igrali u Ekstraklasi. Podsjetimo da je u Poljskoj već imao priliku igrati za Lech i Wislu iz Krakowa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi