Štiliću ne nedostaje ponuda za nastavak karijere

Trenutno slobodan igrač

Štiliću ne nedostaje ponuda za nastavak karijere

Iako od transfera u Wislu neće biti ništa, sve je izvjesnije da će se Semir Štilić vratiti u poljski šampionat. 

Bh. fudbaler je u proteklim danima pregovarao sa čelnicima Wisle. Obje strane su bile spremne za saradnju, međutim transfer je na kraju propao zbog visine mjesečne plaće (15.000 eura) koju je Štilić tražio prilikom pregovara. 

Ipak, to ne znači da Štilića od proljeća nećemo gledati u Poljskoj. Za njegove usluge je nakon Pogon Szczecina interes pokazala i Gornik Leczna koju je preuzeo Franciszek Smuda s kojim je Štilić u prošlosti uspješno sarađivao. 

Štilić je u Poljskoj dobro poznato ime, obzirom da slovi za jednog od najboljih stranaca koji su igrali u Ekstraklasi. Četiri godine je nosio dres Lecha, a jedno vrijeme je bio član i Wisle. Tokom karijere još je igrao za Željezničar, Karpaty, Gaziantepspor i APOEL. 

Od septembra mjeseca je zvanično slobodan igrač. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti