Stjepanović: Dominirali smo i zasluženo slavili u Čapljini

Jedinstvo bolje od Čapljine

Stjepanović: Dominirali smo i zasluženo slavili u Čapljini

Nogometaši Jedinstva golom Malbašića uspjeli su minimalnim rezultatom savladati ekipu Čapljine u utakmici 22. kola Prve lige Federacije BiH i tako zadržati tri boda prednosti nad drugoplasiranom Slobodom.

Zadovoljstvo nakon vrlo važne pobjede nije krio ni veznjak Jedinstva, Mladen Stjepanović, koji je po navici svoj posao na sredini terena odradio na zavidnom nivou. 

„Bila je ovo dobra utakmica u kojom smo dominirali od samog početka i na kraju zasluženo slavili. Ne moram ni govoriti koliko je ovo važna pobjeda za nas, ali sada je najbitnije da se što bolje pripremimo za naredno gostovanje u Gračanici“, izjavio je Stjepanović nakon utakmice za SportSport.ba. 

Jedinstvo u narednom kolu gostuje u Gračanici kod ekipe Bratstva.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.