Stjepanović: Očekujem pobjedu protiv Budućnosti

Fudbaler Sloge iz Ljubuškog

Stjepanović: Očekujem pobjedu protiv Budućnosti

Sloga u nastavak sezone ulazi sa novim trenerom. Kormilo federalnog prvoligaša preuzeo je 61-godišnji Ivo Ištuk, koji će svoj debi na klupi imati u sutrašnjoj utakmici protiv Budućnosti. 

Tim iz Ljubuškog je u prethodne tri utakmice upisao dva poraza i protiv Budućnosti pobjeda je imperativ. To je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i iskusni vezni igrač ovog kluba Mladen Stjepanović. 

"Očekuje nas veoma teška utakmica. O kakvom protivniku se radi najbolje pokazuje pozicija na tabeli, a znamo i da su prošle sezone u posljednje dvije utakmice izgubili plasman u Premijer ligu BiH", kaže Stjepanović i potom dodaje:

"Pobjeda je imperativ, mi igramo na domaćem terenu i moramo dati maksimum da savladamo Budućnost. Mislim da prethodnim utakmicama nismo imali dovoljno sreće i vjerujem da će nam se vratiti sada. Sve u svemu, očekujem dobru utakmicu i pobjedu Sloge", zaključio je Stjepanović koji je u Slogu dospio u ovom prijelaznom roku iz GOŠK-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.