Stjepanović: Ovako se ne ide na prvo mjesto

Vezista Zvijezde za SportSport.ba

Stjepanović: Ovako se ne ide na prvo mjesto

S. Mlaćo

Nakon završetka prvog dijela sezone, nogometaši Zvijezde iz Gradačca na zimsku pauzu otišli su sa  šestog mjesta u Prvoj ligi Federacije  i četiri boda zaostatka za vodećom Bosnom iz Visokog.

To sigurno nije nenadoknadiva prednost, ali ono što može zabrinuti navijače ovog kluba jeste veoma teška situacija u samom klubu. Račun je blokiran, a igrači su na odmor otišli bez zasluženih plata.

"Sutra je taj neki sastanak i situacija bi valjda trebala biti jasnija. Ne znam da li ću ostati u Gradačcu, prije da neću, ali još uvijek ne mogu povrditi. Naravno da bih ostao ako klub bude imao ambicije za prvo mjesto i da bude još organizovaniji. U klubu se moraju malo više organizovati, jer ovako ne ide", kazao je za SporSport.ba član tima iz Gradačca Mladen Stjepanović.

Ovaj iskusni nogometaš ove polusezone za Zvijezdu je odigrao 13 utakmica. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti