Stojanović danas potpisuje za Željezničar

Priključuje se ekipi u Međugorju

Stojanović danas potpisuje za Željezničar

S. Mlaćo

Danijel Stojanović danas će i zvanično postati novi član FK Željezničar.

Ovaj iskusni lijevi bek danas će u našem glavnom gradu potpisati saradnju sa Plavima, a  zatim će se priključiti plavoj ekspediciji koja je upravo stigla u Međugorje, pripremnu bazu u kojoj će obaviti drugi dio priprema. 

Stojanović je u prošloj polusezoni nastupao za Zrinjski, ali se nije naigrao, pa je prije par dana raskinuo ugovor te postao slobodan igrač. Od samog kraja prvog dijela sezone dovodio se u vezu sa Željezničarom, s obzirom da je šef struke tima sa Grbavice Slavko Petrović  istakao da je u njegovom timu deficitarna pozicija lijevog beka i stopera. Stojanović je već tada potvrdio kontakte sa Željezničarom, a u redovima Plavih vjeruju da su pronašli pravo rješenje za lijevu stranu. 

Pored Zrinjskog, ovaj nogometaš nastupao je za Hajduk iz Splita, portugalski Nacional, Posušje i Hrvatski Dragovoljac.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi