Stojanović pojačao Sutjesku

Fočaci doveli novog-starog igrača

Stojanović pojačao Sutjesku

D. Vejo

Fudbaleri Sutjeske iz Foče dobro su otvorili prvenstvo Srpske ove sezone, što govori i činjenica da iz tri odigirana kola imaju šest bodova, jedan manje od vodeće ekipe Tekstilac.

Da bi nastavili s pozitivnim skorom, potrebna su i nova pojačanja. U Sutjesku se vratio Bojan Stojanović koji je upravo iz Foče otišao u zimskom prelazno roku u redove ekipe Mladosti iz Rogatice.

Radi se o mladom 19-godišnjaku koji posjeduje brzinu i tehniku, a priliku za nove pustolovine s novim-starim timom imat će u petom kolu, dok papirologija ne bude završena.

Fudbaleri Sutjeske sutra će u okviru četvrtog kola biti domaćin ekipi Rudara iz Prijedora, što je ujedno i derbi kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi