Playmaker FK Sarajevo

Stojčev: Idemo na vrh, očekujem sve pobjede do kraja

Trijumfom od 3:2, a sa ukupnih 7:2, fudbaleri Sarajeva izborili su plasman u četvrtinu finala takmičenja čiji su aktuelni šampioni. 

Izabranici Mehe Kodre su bez većih problema eliminisali Travnik u dvomeču osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

"S obzirom na rezultat iz prve utakmice od 4:0 došli smo ovdje malo rasterećeniji Međutim, nismo stigli podcjenjivački, došli smo da ostvarimo pozitivan rezultat. Izašli smo u kombinovanom sastavu, neki igrači su dobili priliku...možda sve to nije izgledalo najbolje na terenu, ali smo ipak ostvarili ono po šta smo došli", rekao je Miloš Stojčev, glavni kreator igre tima sa Koševa.

Sezona u Premijer ligi nije krenula sjajno za Sarajevo, a to kaže i sam Stojčev, ali ipak...

"Sezona nije krenula sjajno, da li zbog Evrope...međutim, Sarajevo je veliki klub, idemo na vrh, očekujem sve pobjede do kraja", istakao je Stojčev na kraju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.