Ponajbolji igrač Sarajeva za SportSport.ba

Stojčev: Mogu obećati da ćemo u srijedu svi biti kao jedan

Veznjak Sarajeva Miloš Stojčev u nedjelju je postigao gol za pobjedu svoje momčadi protiv Veleža (2:1).

Bio je to prvijenac ponajboljeg igrača Sarajeva u bordo dresu. Tom se pobjedom Sarajevo izjednačilo na vrhu tabele sa Široki, Zrinjskim i Željezničarom.

"S obzirom da smo jurili rezultat i pobjedu, poslije gola mi je pao veliki kamen sa srca. S jedne strane što je prvijenac i postignut pred navijačima, s druge strane taj gol je donio pobjedu ekipi i osjećaj je zaista bio fenomenalan", rekao je za SportSport.ba Miloš Stojčev, osvrnuvši se na pobjedu nad Veležom:

"Jako težak meč. Znali smo da je ekipa Veleža jako dobra ekipa. Trudili smo se da anuliramo neke njihove kvalitete. Mislim da smo uspjeli u tome. Imali smo sve u svojim nogama i nesretno smo primili taj gol na početku drugog dijela. Ipak, uspjeli smo da damo taj drugi gol i da osvojimo tri boda i da se priključimo četvorci".

Šanse Sarajeva za  titulu?

"Do jučer smo imali pet bodova zaostatka, sada je to egal. Nema šta puno da se priča. Idemo u svaku utakmicu na pobjedu, kao i do sada. Sve je na nama".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Novi derbi nas očekuje u srijedu. Sarajevo na Koševu dočekuje Željezničar i želi proći u polufinale Kupa nakon 1:1 na Grbavici.

"Očekujem pobjedu, prolaz. Mogu obećati da ćemo se svi boriti kao jedan, kao i do sada. Ostavit ćemo srce na terenu i ako tako bude, nema potrebe da se brinemo. Neka postigne bilo ko gol, samo da slavimo", dodao je Stojčev.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.