Veznjak Sarajeva pred duel sa ekipom iz Velike Obarske

Stojčev: Raduje me podrška, ali kolektiv izbacuje pojedinca

FK Sarajevo u nedjelju će u Bijeljini u okviru 22. kola BHT Premijer lige gostovati kod Mladosti iz Velike Obarske. 

Bordo tim nakon dva kola proljetnog dijela prvenstva nema pobjedu, ali navijače Sarajeva svakako može radovati igra bordo tima. Veznjak bordo tima Miloš Stojčev jedan je od onih koji su ostavili najbolji utisak na navijače Sarajeva. 

"Slegli su se utisci sa derbija. Igra se u ritmu subota-srijeda i nema vremena da se gleda unazad. Okrećemo se Mladosti i sada je jako bitno da počnemo pobjeđivati," rekao je Stojčev i dodao: 

"Radimo dobro spremamo se. Vjerovatno će biti umora, jer utakmica je bila prije dva dana, ali još jednom ističem kako je jako bitno da počnemo pobjeđivati i mislim da je Bijeljina idealna prilika," rekao je Stojčev, a potom se osvrnuo na četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaler bordo tima je istakao kako ga raduje podrška navijača, ali da je kolektiv najbitniji. Vjeruje kako njegova ekipa u revanš susretu na stadionu Asim Ferhatović Hase može izboriti polufinale Kupa BiH. 

"Kolektiv izbacuje pojedinca, mene raduje podrška navijača, ali najvažnije je da ekipa igra dobro. Do revanš susreta sa Željezničarom ima još vremena, treba se okrenuti narednom protivniku i ići iz utakmice u utakmicu. Ipak mislim da smo ostvarili dobar rezultat na Grbavici i da pred svojim navijačima možemo izboriti polufinale," rekao je Stojčev. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.