Stojčev: U svakom meču imperativ je jasan, idemo na pobjedu

Veznjak Sarajeva

Stojčev: U svakom meču imperativ je jasan, idemo na pobjedu

Zvaničnoj press-konferenciji FK Sarajevo koja je pred derbi 11. kola BH Telecom Premijer lige sa Zrinjskim održana danas u svečanom salonu "Svetozar Vujović" prisustvovao je i fudbaler Bordo tima Miloš Stojčev.

Playmaker tima sa Koševa očekuje jedan pozitivan rezultat svoje ekipe u duelu sa Plemićima, a rođeni Beograđanin objasnio je i zašto.

"Igrao sam pet puta protiv ekipe Zrinjskog i samo su jednom uspjeli da izvuku neriješen rezultat i mislim da nam leže. Ova utakmica je bitna u borbi za vrh. Igram u Sarajevu i u svakoj utakmici je jasan imperativ, idemo na pobjedu. Zrinjski je ekipa koja ima sistem i jaki su kao ekipa te je to njihovo najjače oružje", kazao je veznjak Sarajeva Miloš Stojčev.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.