Stojkić: Prvenstvo se može rasplesti u našu korist

Fudbaler Zrinjskog

Stojkić: Prvenstvo se može rasplesti u našu korist

Pred fudbalerima Zrinjskog je još jedan u nizu važnih ili kvalifikacijskih susreta. Potrebno je do kraja da pobijede sve mečeve kako bi ostvarili cilj i osvojili titulu, iako ne zavise sami od sebe, s obzirom da Željezničar bježi jedan bod dva kola prije kraja.

Kapiten Pero Stojkić u prošlom kolu na utakmici protiv Sarajeva bio je jedan od najboljih igrača, a dobroj igri i pobjedi nada se i u Bijeljini protiv Radnika.

“Radnik je čvrsta ekipa i mislim da nas očekuje teška, tvrda i utakmica s malo prilika. Smatram da smo kvalitetniji tim i da će od našeg raspoloženja zavisiti konačan ishod. Radnik će biti i motivisan onako kako je nedavno bila Krupa protiv Željezničara”, rekao je Stojkić.

Bez obzira na sve izrečeno, Stojkić priželjkuje pozitivan rasplet po svoj klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dok postoji i najmanja nada, mi se nastavljamo boriti. U Bijeljini je cilj pobjeda, a naravno da ćemo i osluškivati šta se dešava na Koševu. U prošlom kolu nam se sve poklopilo i mislim da se prvenstvo može rasplesti u našu korist”, dodao je kapiten Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi