Stojnić: Iako smo podmladili tim, ne bojimo se

Trener Kozare uoči meča sa Podrinjem

Stojnić: Iako smo podmladili tim, ne bojimo se

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške sutra će u okviru 17. kola Prve lige Republike Srpske gostovati u Janji, ekipi Podrinja.

Gradiščanci će proljećni dio sezone dočekati sa dosta podmlađenim timom, nego što je to slučaj bio tokom jeseni. Uprkos svemu, strateg crveno-bijelih Velimir Stojnić zna kako sačuvati ali i formirati mladi tim, s kojim kako kaže želi u pohod na nove bodove i rezultate.

"Od sutra počinje klupko da se razmotava. Nakon ovog kola, znat će se stanje u ligi, odnosno situacija će biti nešto jasnija. Naš cilj je da izborimo Ligu za prvaka. Mi idemo na teško gostovanje. Ekipa Podrinja pokazala je tokom prvog dijela sezone da posjeduje kvalitet. Iako smo podmladili tim, ne bojimo se. Želimo ostvariti što bolji rezultat i kući se vratiti sa bodovima", izjavio je za SportSport.ba šef struke Kozare, Velimir Stojnić.

U sutrašnjem meču, iskusni strateg neće moći da računa na štopera Igora Makitana zbog žutih kartona, dok će zbog povrede susret sa Podrinjem propustiti Neven Adžić i Goran Zelenika.

Utakmica između Podrinja i Kozare igra se sutra u terminu od 14 sati, kao i ostali mečevi.

Podsjetimo, Podrinje trenutno zauzima treću poziciju u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti