Stojnić: Igru moramo materijalizovati kroz bodove

Trener Kozare pred meč u Bijeljini

Stojnić: Igru moramo materijalizovati kroz bodove

D. Vejo

Velimir Stojnić i njegovi izabranici prijatno su iznenađenje u Prvoj lig Republike Srpske ali i u Kupu BiH.

Nakon poraza od Sarajeva u osmini finala Kupa na Koševu (3:1) Kozara se okreće prvenstvenim utakmicama, a u 12. kolu putuju na noge ekipi Zvijezde 09 u Etno selo Stanišići. Pred ovaj meč, očekivanja je kazao šef struke crveno-bijelih.

"Igramo kvalitetno ove sezone. Imamo igru, koju moramo još doraditi i materijalizovati kroz bodove. Trenutno smo jedina ekipa u prvenstvu koja vodi u fer-playu što dovoljno govori o našem karakteru. U Bijeljinu idemo po pozitivan ishod, koji bi nas držao u gornjem dijelu tabele", rekao je za SportSport.ba trener Kozare, Velimir Stojnić.

Utakmica između Zvijezde 09 i Kozare igra se sutra od 15 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi