Stojnić: Kozara je pokazala karakter

Šef struke Kozare poslije meča s Borcem

Stojnić: Kozara je pokazala karakter

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške pokazali su zube banjalučkom Borcu u prvom kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske.

Gradiščanci su u čak dva navrata uspjeli da zatresu mrežu Asmira Avdukića, te tako svim prisutnim ljubiteljima fudbala na Gradskom stadionu u Banjaluci, pokažu da se mladost može nositi sa iskustvom.

Strateg crveno-bijelih je nakon meča istakao da je zadovoljan igrom i zalaganjem svojih izabranika, te dodao da Kozara ima budućnost.

"Zadovoljan sam pristupom mojih igrača. Danas smo pokazali karakter ekipi kao što je Borac, a koja je na pragu ulaska u Premijer ligu BiH. Mislim da je publika na tribinama svjedočila jednoj interesantnoj utakmici, gdje je postignuto čak pet pogodaka. U ove mlade igrače treba ulagati jer su oni budućnost", izjavio je trener Kozare, Velimir Stojnić.

U drugom kolu play-off faze, Kozara će gostovati Rudaru u Prijedoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi