Nakon meča na Koševu

Stojnić: Mladi momci su došli ovdje da vide Koševo

E. Škorić

Kozara je pružila dobar otpor Sarajevu, no bordo tim je na kraju trijumfovao sa 3:1.

Prvoligaš iz Gradiške gostovao je danas na Koševu u osmini finala Kupa, a tim Velimira Stojnića i nakon današnje utakmice ima za pravo da se nada čudu u revanšu.

"Čestitao bih Sarajevu na zasuženoj pobjedi. Mi smo ovdje došli da momci nešto nauče i da vide Koševo, da vide šta se dešava na ovom nivou. Pokazali su šta mogu. Bio je težak teren, ali zadovoljni smo i okrećemo se prvenstvu", kazao je Stojnić, dodavši:

"Sarajevo je apsolutni favorit, a mi idemo u revanš da napravimo prijateljski odnos. Mi ne razmišljamo o rezultatu. Dat ćemo priliku mladim momcima, pa šta bude".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi