Stojnić: Okrećem se novim izazovima

Trener Kozare za SportSport.ba

Stojnić: Okrećem se novim izazovima

D. Vejo

Čelnici Kozare iz Gradiške od jula mjeseca će krenuti u potragu za novim šefom struke, s obzirom da će to mjesto napustiti iskusni stručnjak Velimir Stojnić.

Stojnić je na klupu tima iz grada na Savi stigao u oktobru mjesecu 2015. godine. 

Situacija koju je zatekao u klubu, nije bila za pohvalu. Gradiščanci su bili na pragu ispadanja iz elite, a onda se pojavio on, čovjek koji je svojim trenerskim znanjem, spasio nekadašnjeg premijerligaša od sunovrata.

Crveno-bijele ostavlja kao stabilnog prvoligaša, koji se ove sezone našao među šest najboljih ekipa u Republici Srpskoj.

"Kozara je mlad i perspektivan tim. U ovom klubu ostajem do osmog jula, do kada mi traje ugovor, a zatim krećem u nove poslove i izazove koji me čekaju. Uspio sam sačuvati tim ispadanja i napraviti zdrav i mlad kolektiv", ističe za SportSport.ba trener Kozare, Velimir Stojnić.

Kozara će u posljednjem kolu sezone 2016/2017 otputovati u Derventu, ekipi Tekstilca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi