Stojnić: Priliku ćemo pružiti mlađim igrača

Trener Kozare pred meč u Banjaluci

Stojnić: Priliku ćemo pružiti mlađim igrača

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške ostvarila je zacrtani cilj i izborila svoje mjesto među šest najboljih ekipa u Prvoj ligi Republike Srpske.

Za protivnika u prvom kolu play-off faze prvenstva, crveno-bijeli imaju lidera i pretendenta na naslov, ekipu banjalučkog Borca.

I jedan i drugi šef struke najavili su da je posljednjih 10 kola idealna prilika za mlade igrače da se pokažu i tako se nametnu za svoje mjesto u timu.

"Utakmica protiv Borca sjajna je prilika da se mlađi igrači pokažu. Borac je sigurno prvak lige i sada igraju rasterećeno kao i mi. Nadam se da će oni koji istrče na teren pokazati koliko znaju i mogu, kako bi naredne sezone izborili svoje mjesto u timu. Ovo će biti jedna opuštena utakmica", izjavio je za SportSport.ba trener Kozare, Velimir Stojnić.

Utakmica između Borca i Kozare igra se u nedjelju od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi