Trener Kozare nakon meča

Stojnić: Realno, nismo imali šanse protiv Sarajeva

M. Šljivak, foto: T. Hebib

Trener Kozare Velimir Stojnić zadovoljan je onim što je njegov tim pokazao u utakmicama protiv Sarajeva.

Iako je ekipa iz Gradiške u dva meča poražena s ukupnih 8:1, ali je trener domaćih veoma zadovoljan.

"Realno gledajući, nismo imali šansi protiv Sarajeva, ali ja sam zadovoljan onim što je uradila ova mala ekipa. Danas su presudile te individualne greške i presudio je težak teren, gdje su igrači Sarajeva pokazali fizičku nadomoć. Ovi mladi igrači će iz ovih nastupa izvući veliko iskustvo. Ja sam zadovoljan onim što su igrači pokazali", rekao je Stojnić, čiji tim već za vikend čeka derbi s Borcem.

"Danas smo razmišljali o utakmici s Borcem i mi u tom meču igramo na pobjedu, jer želimo biti među šest ekipa u Prvoj ligi Republike Srpske", istakao je Stojnić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti