Stojnić: Šansu ćemo dati mladim igračima

Trener Kozare za SportSport.ba

Stojnić: Šansu ćemo dati mladim igračima

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške za protivnika u 5. kolu play-offa Prve lige Republike Srpske imaće ekipu Tekstilca iz Dervente.

Mlad, poletan i perspektivan tim iz Gradiške ostvario je zacrtani cilj, a to je biti među šest najboljih ekipa u Republici Srpskoj.

Strateg crveno-bijelih iz meča u meč pruža šansu upravo mladim fudbalerima, za koje kako kaže, misli da imaju potencijal.

"Mi protiv Tekstilca idemo da se nadigravamo. Rasterećeni smo bilo kakvog rezultatskog pritiska. Šansu ćemo dati kako juniorima, tako i nekim kadetima, kako bismo vidjeli njihove mogućnosti ali i da oni osjete čar igranja na prvoligaškim terenima. Cilj smo ostvarili, sada mirne glave ulazimo u svaki predstojeći meč", rekao je za SportSport.ba trener Kozare, Velimir Stojnić.

Gradiščanci će u meč sa Tekstilcem ući oslabljeni, jer u timu neće biti defanzivca Ranka Dekića koji meč propušta zbog povrede zadobijene juče na treningu, dok je Petrović od starta play-offa van terena.

Utakmica između Kozare i Tekstilca igra se sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi