Stojnić: Zasluženo smo prošli dalje

Trener Kozare nakon velikog uspjeha u Kupu

Stojnić: Zasluženo smo prošli dalje

D. Vejo

Prvoligaš danas je izbacio premijerligaša iz Kupa BiH.

Kozara je danas sa veoma mladim timom uspjela da bude ravnopravan protivnik Olimpicu koji se u najelitnijem fudbalskom takmičenju u državi, takmiči već godinama. 

"Mislim da je Kozara zasluženo prošla dalje. Kada se sabere i oduzme, bila je to jedna tvrda i ravnopravna utakmica. Kombinovali smo sastav, zbog utakmice koja nas čeka u subotu. Uspjeli smo da pariramo jednom jakom protivniku. Imali smo nekoliko šansi koje smo trebali realizovati. Penali su lutrija, ali danas je golman Đakušić bi ona visini zadatka", izjavio je za SportSport.ba trener Kozare, Velimir Stojnić.

Ovog vikenda, Kozara će na svom terenu u okviru osmoog kola Prve lige Republike Srpske dočekati ekipu Rudara iz Prijedora što će ujedno biti i derbi istog.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi